Koledar dogodkov

Folklorna skupina VIDOVO in Folklorna skupina - veterani vabita k sodelovanju mlade ali malo bolj "zrelo" mlade harmonikaše, da se jim pridružijo pri izvajanju njihovih folklornih spletov. 

Zainteresirani se lahko javite na elektronsko pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefon 041 780 831 (Franjo Čuček).

 Vabljeni!

V sodobni družini Skok oče in mati ves svoj čas namenjata službi, medtem pa pozabita na vzgojo sina. To z vsemi gospodinjskimi opravili vred prepustita babici. Vendar pa se babica in srednješolski mladenič ne razumeta najbolje. Da bi popravil slabe ocene, si vnuk preko oglasa v časopisu poišče inštruktorja. Babica pa se odloči, da bo zaradi slabih odnosov v družini in obilice dela, zapustila družino. Z željo, da bi spoznala sebi primernega gospoda, objavi mali oglas. Na tega se javi mlajši profesor, na vnukovega pa mlajša profesorica. Zaplet je še večji, ko se na oglas za lepše življenje v zrelih letih odzove tudi upokojeni inženir. Vsi skupaj se znajdejo pri Skokovih doma….

 

Vstopnice so na voljo 1 uro pred predstavo. Vabljeni na ogled gostujoče skupine Kulturnega društva Bratov Dobrotinšek iz Škofje vasi. 

 

 

Rezervirajte si vikend, ki prihaja za komedijo PARTNERSKA POROKA:

sobota, 27.1.2018, Spodnje Gameljne, ob 19.00 in
nedelja 28.1.2018, Velika Loka pri Grosupljem, ob 18.00

Utrinke z igre si lahko ogledate tukaj.

Vabljeni na letni 

KONCERT ŽENSKEGA PEVSKEGA ZBORAVIDOVO

z gosti

sobota, 14. januar 2017, ob 19.h, v Domu kulture Šentvid pri Stični.

Vabljeni na ponovno uprizoritev gledaliske igre Strogo zaupno, ki bo v soboto, 25. 1. 2014 ob 19.00 v Domu kulture Šentvid pri Stični.

O društvu

Pevsko društvo je bilo ustanovljeno 1.4.1983, 14.6.2004 pa se je preimenovalo v Kulturno društvo VIDOVO.  Pred registracijo društva sta že delovala moški in ženski pev

Preberi več

Sponzorji

      

Vse pravice pridržane © Kulturno društvo Šentvid 2012